Tatvan’da trafik kazası: 2 ölü 2 yaralı

Tatvan’da trafik kazası: 2 ölü 2 yaralı

Bitlis’in Tatvan ilçesinin Tatvan-Van Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır şekilde yaralandı

Alınan bilgilere göre kaza, akşam saatlerine doğru Tatvan-Van Karayolunun Kuzgunkıran Tüneli yakınlarında meydana geldi. Sürücü isimlerinin öğrenilemediği kazada, 35 PMC 080 plakalı kamyonet seyir halindeyken önündeki tıra arakadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kullanılamaz hala gelirken araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti, aynı araçta bulunan Songül Semo ve Mustafa İnan ise ağır şekilde yaralandı. Bitlis AFAD ve 112 ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılar tedavileri yapılmak üzere ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.Öte yandan, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

BİTLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN