Bülent Tuncay: Comolli'nin gidişi fiyaskonun sonu

Bülent Tuncay: Comolli'nin gidişi fiyaskonun sonu

Spor gündemi yine karıştı! Başarısız giden bir transfer dönemi sonrasında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Ali Koç'la yaptığı görüşmenin ardından istifa etti. İstifaya giden süreci ve futbolun gündemini, Karar Gazetesi yazarı Bülent Tuncay, KARAR TV'de yorumladı.

Fenerbahçe'de Ali Koç, Mustafa Cengiz, Ahmet Ağaoğlu arasındaki gergin açıklamalar devam ediyor. Lige ara verilen bu dönemde artan gerginlik kafalarda 'Kulüpler Birliği'nde konuşulmayan konular neden kamuoyu önünde teke tek konuşuluyor' sorularını oluşturuyor.

Yeni Malatya'da başarılı sayılabilecek gidişatın içerisinde Sergen Yalçın'ın istifası spor severleri şok etti. Guilherme'nin Beşiktaş'a transferi için tarafların anlaştığının açıklanmasının ardından gelen bu karar Malatya yönetiminde çatlak olabileceğini düşündürmekte.

Futbolda sevindiren bir gelişme olarak Emre Akbaba sahalara döndü. 2019 yılının Mart ayında Çaykur Rizespor deplasmanında Samudio'nun sert müdahalesi ardından sakatlanan Akbaba, yeşil sahalara tekrar Rize'de çıktı ve golünü attı.

Art arda yaşanan gelişmelerin ardından karışan spor gündemini, usta yazar Bülent Tuncay, Burak Tut'un sunduğu Topsuz Alan'da yorumluyor:

DİĞER TOPSUZ ALAN VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN