Boğaz'daki ışık gösterisinin maliyeti 320 bin lira

Boğaz'daki ışık gösterisinin maliyeti 320 bin lira

İBB'nin yılbaşı için İstanbul Boğazı’nda ilk kez düzenlediği havai fişek gösterisinin maliyeti belli oldu. İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, havai fişek maliyetinin 320 bin lira olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), yılbaşı gece yarısı İstanbul Boğazı’nda oldukça görkemli bir şekilde gerçekleştirdiği havai fişek gösterisi, yaklaşık 5 dakika sürdü.

Bir kesim, Boğazın ışıl ışıl güzelliğini havai fişek eşliğinde bütün dünyaya gösterilmesinden oldukça mutlu olurken, bir kesim de 3-5 dakikalık bir gösteri için dünyanın parası harcandığını iddia ederek, "İsraf eleştirisi yaparken bu israf niye?" dedi.

TÜM EĞLENCE DAİR 320 BİN LİRA

Söz konusu havai fişek gösterisinin İBB’ye maliyetinin ne kadar olduğunu ise İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun yanıtladı. Ongun, "Havai fişek ve DJ tüm eğlence dahil 320 bin TL" dedi.

İBB, yılbaşı etkinleri kapsamında, 2005 yılında Taksim’de yapılan gösterisi dışında, havai fişek gösterisi yapmamıştı. Ancak İBB İstanbul Boğazı’nda başka özel günlerde havai fişek gösterisi yapmıştı.

İSTANBUL/DHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN