Bodrum halkına 'Bayrak Asın' çağrısı

Bodrum halkına 'Bayrak Asın' çağrısı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İdlib'deki hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için Bodrum halkına ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaları çağrısı yaptı.

Muğla'da Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İdlib’deki hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için Bodrum halkına ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaları çağrısı yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 askerimizin şehit olduğunu ve 32 askerin de yaralandığını belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi. Başkan Aras, “Bütün Bodrum halkına çağrımızdır. Şehitlerimizi, ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar, evlerimize ve işyerlerimize Türk bayrağı asalım” dedi. Başkan Aras, çağrısını sosyal medya hesaplarından ve SMS mesajı ile tüm Bodrum halkına iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN