Boğulan eşi ve kızı için yaptığı paylaşım yürekleri dağladı

Boğulan eşi ve kızı için yaptığı paylaşım yürekleri dağladı

Bilecik’te piknik için gittikleri gölette boğulan anne ve kızı gözyaşları arasında toprağa verildi. Olay sonrası babanın eşi ve kızı için sosyal medyadan yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

Bilecik’te piknik için gittikleri gölette boğulan kızını kurtarmak isterken kendisi de hayatını kaybeden anne, çocuğu ile birlikte gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayın ardından babanın eşi ve kızı için sosyal paylaşım sitesinden yaptığı fotoğrafları paylaşım ise yürekleri dağladı.

ANNE VE KIZIN CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Olay, önceki gün Bilecik’te meydana geldi. Muhammed Solmaz, önceki gün eşi Dursun ve 2’si kız, 4 çocuğu ile birlikte piknik yapmak için Eskişehir’den, Bilecik Tarpak köyünde bulunan gölet kenarına gitti. Burada mangal yakan aile üyeleri gölet kenarında bir süre eğlendi. Sonrasında ise iddialara göre, Solmaz çiftinin gölet kenarında oynayan kızları bir anda suya düştü. Baba Muhammed Solmaz, küçük kızını sudan çıkarırken, eşi Dursun Solmaz ve 14 yaşındaki diğer kızları Cevahir Gül Solmaz gölette kayboldu. Anne ve kızın cansız bedenleri AFAD ve deniz polisi tarafından göletten çıkarıldı.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Anne ve kızı cansız bedenleri yapılan otopsinin ardından memleketleri olan Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Dişli beldesine gönderildi. Anne ve kızın cansız bedenleri kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi. Solmaz ve kızı Cevahir Gül Solmaz, yan yana defin edildi.

CANIMIN İÇİ YAKTIN

Öte yandan baba Solmaz’ın feci olayın ardından sosyal paylaşım sitesinden eşinin fotoğrafını koyarak ‘Canımın için yaktın gittin, mekanın cennet kabrin nur olsun’ ve kızı içinse ‘Neden kızım, neden bırakıp gittin beni?’ şeklindeki paylaşımı ise yürek dağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN