Bolu’da, haksız fiyat artışına karşı denetimler sürüyor

Bolu’da, haksız fiyat artışına karşı denetimler sürüyor

Bolu’da, açık ve kapalı pazar yerlerinde, marketlerde, manavlarda ve toptancı halinde haksız fiyat artışı denetimleri gerçekleştiriliyor

Edinilen bilgiye göre, Bolu Ticaret İl Müdürlüğü koordinesinde, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Bolu Defterdarlığı iş birliği ile pazar alanı, manav ve marketlerde sebze ve meyve fiyatlarındaki haksız fiyat artışlarıyla ilgili denetimler devam ediyor.Yapılan denetimlerde elma, domates, yeşil soğan, marul, biber, kuru soğan, patates, ıspanak gibi 19 ürüne ilişkin denetim yapıldı. Ayrıca 12 ay boyunca en çok tüketilen portakal, elma, biber, domates, kuru soğan, patates ve ıspanak gibi 31 ürünle ilgili olarak Ocak, Şubat ve Mart aylarında, mevsimine göre belirlenen aylarda toplamda 39 üründe fiyatlar inceleniyor.İlgili birimler tarafından denetimlerin market, manav ve satış yerlerinde aralıksız devam edeceği öğrenildi.

BOLU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN