Bolu’da Ülkü Ocakları üyelerinden CHP’li meclis üyesine protesto

Bolu’da Ülkü Ocakları üyelerinden CHP’li meclis üyesine protesto

Bolu’da sosyal medya hesabından MHP lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın montajlı fotoğraflarını paylaşan CHP’li meclis üyesi Resmiye Kahruman, Ülkü Ocakları üyeleri tarafından meclis toplantısında protesto edildi

Edinilen bilgiye göre, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi seçilen Resmiye Kahruman’ın sosyal medya hesabı üzerinden MHP lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın montajlı fotoğraflarını paylaşması üzerine yaklaşık 100 kişilik Ülkü Ocakları üyesi, Belediye Meclis toplantısına katılmak istedi.AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri yok sayıldıÜlkü Ocakları üyelerinin zabıta tarafından salona alınmasının beklendiği sırada belediyeye gelen AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, yaşanan kalabalıktan dolayı meclis salonuna geç girdi. Meclis üyeleri salona girmeden önce yoklama alan ve salonda olmayan AK Partili ve MHP’li meclis üyelerini yok yazan Başkan Özcan, üyelere sadece izleyici olabileceklerini ve alınan kararlarda oy kullanamayacaklarını söyledi. Başkan Özcan’ın bu sözleri üzerine mecliste yok yazılan üyeler salonu terk etti.Meclis üyelerinin salondan çıkmasının ardından Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, salonda bulunmayan meclis üyesi Resmiye Kahruman’ın Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı paylaşımları Başkan Özcan’a göstererek protesto etti. Akgül’ün konuşmasının ardından 100 kişilik ülkücü grup, “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganları atarak salondan ayrıldı.“Belediyeyi kaybettik diye namusumuzu, şerefimizi kaybetmedik”Meclis salonundan çıkan Ülkü Ocakları üyeleri Bolu Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklaması yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, meclis üyesi Resmiye Kahruman’ın istifasını istediklerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde CHP Belediye Meclis üyesi bir bayanın ülkenin cumhurbaşkanına, milliyetçi ülkücü hareketin liderine, Türkmen beyine ahlaksızca, fütursuzca, şerefsizce yapmış olduğu sosyal medyadaki paylaşımlarına demokratik tepkimizi göstermek için buradayız. Sanıyorlar ki ülkü ocakları tehdit ediyor. Ülkü Ocakları asla tehdit etmez. Ülkü ocakları gereğini yapar. Bundan sonra da gereğini yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bolu Belediyesi’nin CHP’li meclis üyelerine ve başkanına buradan sesleniyoruz. Bu saatten sonra gelecek özrü ülkücü hareket kabul etmiyor. Bu saatten sonra bayanın istifasını talep ediyoruz. Milyonlarca evladına sahip, Türklüğün şerefi, liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin elinin kiri olamayacak şahsiyet tutup sosyal medyada medya maymunluğu yapmaktadır. Ülkücü hareketin evlatları babasını yalnız mı bırakacaktır. Milyonlarca ülkücü Bolu’ya inmeden CHP meclis üyeleri ve belediye başkanı bu konuyla ilgili gereğini yapmalıdır. Bunun bedeli ağır olacaktır. CHP bunun altında kalacaktır. Belediyeyi kaybettik diye namusumuzu, şerefimizi kaybetmedik” dedi.

BOLU/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN