Greenbox Hıghway’de, aşıklar dünya turunda

Greenbox Hıghway’de, aşıklar dünya turunda

Highway Outlet’te Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlenecek etkinlikte, Greenbox teknolojisi ile en güzel fotoğraflar çekilerek yediden yetmişe herkesin hayal gücü gerçeğe dönüşecek

Yeşil ekran yöntemiyle iki farklı görüntüyü birbiri üstüne oturtma işlemini gerçekleştirebilmek için uygulanan Greenbox, Sevgililer Günü’nde Highway Outlet ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 14-15-16 Şubat 2020 tarihlerinde aynı gün içinde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, Danışma noktasında fiş veya faturalarını ibraz ettirdikten sonra Greenbox etkinliğine katılma fırsatı yakalayacaklar. Yeşil perde önünde, arka planda yer alacak sürpriz fonlar eşliğinde çekilecek fotoğrafların çıktıları, anında sahiplerine teslim edilecek. AVM ziyaretçileri hem alışveriş yapıp hem en güzel Sevgililer Günü hediyelerinin sahibi olacaklar.

BOLU/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN