Tatile gittikleri otelin havuzunda boğulan 4 yaşındaki çocuk toprağa verildi

Tatile gittikleri otelin havuzunda boğulan 4 yaşındaki çocuk toprağa verildi

Sakarya’nın Karasu ilçesinden tatil için gittikleri Antalya’da bir otelin havuzunda boğularak ölen 4 yaşındaki çocuk, memleketi Bolu’da toprağa verildi

Edinilen bilgilere göre, Karasu ilçesinde müezzin olarak görev yapan Hüseyin E. ve ailesi, okulların tatil olmasıyla birlikte Antalya’ya tatile gitti. Geçtiğimiz Pazar günü tatil için gittikleri otelin havuzuna giren 4 yaşındaki Furkan Selim E. boğularak hayatını kaybetti. Tatile gittikleri otelde çocuklarını kaybeden aile yıkılırken, Furkan Selim E.’ın cansız bedeni ailenin memleketi olan Bolu’ya bağlı Dörtdivan İlçesi Kuruca köyüne getirildi. Bolu’da toprağa verilen 4 yaşındaki Furkan Selim E.’ın cenaze namazını Karasu İlçe Müftüsü Mustafa Aydın kıldırdı. Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

BOLU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN