Boncuk ölüyor mu?

Boncuk ölüyor mu?

Cuma akşamlarının fenomeni haline gelen Kırmızı Oda’nın 22. yeni bölümünde yine ünlü bir isim diziye konuk oluyor. Fragmanda, Sadi rolü ile kliniğe gelen Erkan Petekkaya’nın bir mafya babası rolünde Kırmızı Oda’da yer aldığı görülüyor.

Kırmızı Oda’nın 22 Ocak Cuma akşamı yayınlanan son bölümünde Kumru, kızı Duru’nun Yavuz’un kızı olduğunu açıklamıştır. Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde ise Kumru, çocukken uğradığı tacizden dolayı yaşadığı suçluluk duygusunu anlatıyor.

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Kırmızı Oda, ilk yayınlandığı bölümden bu yana, kliniğe gelen danışanların hayat hikayeleriyle izleyici ekran başına kilitlerken, aynı zamanda oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken bir yapım olmaya devam ediyor. Önceki bölümlerde Emre Kınay ve Celil Nalçakan gibi sevilen isimlerin konuk olduğu diziye bu hafta, Türk izleyicisinin hafızalarında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Ali Kaptan rolüyle yer eden Erkan Petekkaya katılıyor. Kırmızı Oda’nın bu hafta yayınlanan fragmanında Petekkaya’nın bir mafya babası gibi adamları ve belinde silahıyla kliniğe geliyor. Delikanlı Sadi olarak kendini tanıtan genç adam Doktor hanıma ölüm korkusu yaşadığını anlatıyor.

Kumru ise çocukluğunda yaşadığı tacize sessiz kalmasından dolayı yaşadığı suçluluk duygusunu büyük biracı içinde Doktor hanıma anlatırken, son zamanlarda halüsinasyonları yeniden başlayan Boncuk’un üzerinde gelinlikle sokakta yalın ayak gezdiği görülüyor. Kırmızı Oda’nın 22. bölüm 2. fragmanında hayalinde canlandırdığı damatlıklar içindeki Can’a koştuğu görülen Boncuk’a bir araç çarpacağı görülüyor.

kirmizi-oda-erkan-petekkayaa-002.jpg

KIRMIZI ODA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda’nın son bölümüyle izleyiciler yine birbirinden heyecanlı ve duygusal sahnelere tanık oldular. Kliniğin genç doktoru Ayşe, doktor hanımla sohbet ederken, annesi ile dedesinin arasının açılmasından dolayı yaşadığı arada kalmışlık duygusunu anlatırken aynı zaman da ne kadar yalnız bir yaşam sürdüğünü itiraf etti.

Kliniğin gizli aşıkları Doktor Deniz ve Doktor Piraye ilişkilerine dolu dizgin devam ederken diğer yandan da bu ilişkiyi gizlemeye çalıştılar.

Bir önceki hafta gece yarısı sokak ortasında kollarını kesen ve iyileşmeye umudu bulunmayan Kumru, kızı Duru’nun babasının aslında Yavuz olduğunu itiraf etti.

İlaçlarını kullanmadığı için yeniden hayaller görmeye başlayan Boncuk, kendini öldürme tehlikesi altında olduğu için Doktor hanım genç kadının hastaneye yatırılmasının daha uygun olacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN