Boris Johnson'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

Boris Johnson'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve gece saatlerinde hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Johnson'ın sözcüsü, Başbakan'ın durumunun ağırlaştığı iddialarını yalanladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve dün akşam hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme yaşandı. Johnson'ın bugün de hastanede kalacağı bildirildi.

Öte yandan İngiliz basınında önemli iddialar gündeme taşındı. Ada basını, Başbakan Johnson'ın durumunun ağırlaştığını iddia etti. Başbakanın, hastanede oksijen tedavisi gördüğü belirtildi.

SÖZCÜSÜ HABERLERİ YALANLADI

Ancak gelen son dakika haberine göre; açıklama yapan Johnson’ın sözcüsü haberleri yalanladı.

Johnson'ın rutin testler için St. Thomas Hastanesi'ne gittiğini ve geceyi rahat geçirdiğini söyleyen sözcü, başbakanın moralinin iyi olduğunu belirtti.

Sözcü, Johnson'ın "Israrcı semptomları var" derken ateşinin ve kuru öksürüğünün olduğunu sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN