Bornova Belediyesi sosyal medya üzerinden evde spor eğitimleri veriyor

Bornova Belediyesi sosyal medya üzerinden evde spor eğitimleri veriyor

Bornova Belediyesi, koronavirüs salgınına önlem amaçlı olarak evlerinden kalan vatandaşları sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmek ve kilo almalarının önüne geçmek için, sosyal medya kanalları üzerinden diyetisyen hizmeti ve temel spor hareketleri eğitimi veriyor.

İzmir'de Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin koronavirüse karşı vücut direncini arttırdığını hatırlatarak, “Uzmanların uyarılarını bu süreçte mutlaka dikkate almamız gerekiyor. Vatandaşlarımız spor ve sağlıklı beslenme konusunda bilgi almak için sosyal medya kanallarımızı takip edebilirler. Belediye olarak bu tip çalışmalarımız devam edecek” dedi.

SABAH SPORUNU KAÇIRMAYIN!

Evde yapılması daha kolay olan temel hareketler, uzman antrenörler ile çekimler yapılarak özel videolar şeklinde hazırlanıyor ve her sabah 10.00’da Bornova Belediyesi’nin sosyal medya kanalları aracılığı ile vatandaşlarla paylaşılıyor.

MUTLAKA SAĞLIKLI BESLENİN

Hareket kabiliyeti sınırlanan vatandaşlar için sporun dışında diyetisyen hizmeti de veriliyor. Bornova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan diyetisyen, sağlıklı beslenme önerilerini yine sosyal medya üzerinden Bornovalılara aktarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN