Brooklyn'de polislere bıçaklı ve bombalı tüfekli saldırı

Brooklyn'de polislere bıçaklı ve bombalı tüfekli saldırı

Brooklyn'de sokağa çıkma yasağını uygulayan polis memurlarına bir kişi, hem bıçakla hem de pompalı tüfekle saldırdı. 3 polis memuru yaralanırken, saldırganın polisler tarafından vurularak öldürüldüğü belirtildi.

ABD'nin siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yoğun protestolara sahne olan New York kentinin Brooklyn semtinde, dün gece 3 polis memurunun yaralandı.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

New York Şehri Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, dün gece yarısından önce sokağa çıkma yasağını uygulayan polis memurlarına saldıran bir kişinin, bir polis memurunu bıçakla ve iki polis memurunu da pompalı tüfekle yaraladığı belirtildi.

Açıklamada, saldırganın polisler tarafından vurularak öldürüldüğü, yaralı polislerin ise hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

"FLOYD PROTESTOLARI İLE İLGİLİ DEĞİL"

Semtte hafta sonunda polis ile protestocular arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı bölgenin yakınında meydana gelen olayın sebebi henüz bilinmiyor.

Bazı görgü tanıkları, bölgede o saatte gösteri veya çatışmanın olmadığını, olayın Floyd protestolarıyla ilgisinin bulunmadığını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN