Bruce Willis maske takmayı reddedince eczaneden kovuldu

Bruce Willis maske takmayı reddedince eczaneden kovuldu

ABD'li aktör Bruce Willis, Los Angeles'ta girdiği bir eczanede maske takmayı reddedince kovuldu.

ABD'li aktör Bruce Willis, koronavirüs salgınını hiçe sayıp maskesiz dışarıda gezerken görüntülendi. Willis, gazetecilerin görüntü aldığı sırada ise yine bir eczaneye girdi. 

Page Six’e konuşan bir kaynağa göre, tedbirsizce davranan Willis, eczanedeki bir çalışan tarafından uyarıldı ve daha sonra dışarı çıkarıldı. Willis, çıkışta gazeteciler tarafından görüntülenirken de maskesini takmamaya devam etti.

"YANLIŞ BİR KARARDI"

Gazetecilere konuşmayan Willis, daha sonra yaptığı açıklamada davranışını 'yanlış bir karar' olarak nitelendirdi ve "Herkes maske takmaya ve güvende olmaya devam etsin" dedi. 

KARANTİNAYI EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA GEÇİRMİŞTİ

2009 yılından bu yana Emma Heming ile evli olan Bruce Willis, karantina sürecini eski eşi Demi Moore'un evinde çocuklarıyla birlikte geçirmişti. O esnada aktörün şimdiki eşi Emma Heming, küçük kızları Mabel ve Evelyn ile Los Angeles’ta kalmaya devam etmişti. Willis’in karantinadaki bu tercihi, eski eşiyle yeniden birlikte olduğu dedikodularına yol açsa da şimdiki eşi ve çocuklarının Los Angeles’ta kalma nedeninin, küçük kızlardan birinin hipodermik test sonucunu beklemeleri olduğu öğrenilmişti.

Willis'in yaşadığı eyalet Kaliforniya'da son bir haftada Kovid-19 kaynaklı ölü sayısı 30 bine ulaştı, vaka sayısı ise iki milyonun üzerinde. Salgın hastaneleri alt üst ederken, Disneyland da aşı dağıtım alanına dönüştürülüyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN