Bu sefer ölüye köprü cezası! Traktörü ise garajdan çıkmadı

Bu sefer ölüye köprü cezası! Traktörü ise garajdan çıkmadı

Fıkralara konu olacak olay duyanları hayrete düşürdü. 12 yıl önce hayatını kaybeden Şahin Akın’a, 8 yıldır garajda duran traktörü ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve İstanbul-Ankara otoyolundan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle para cezası kesildi.

12 yıl önce hayatını kaybeden Şahin Akın’a, İstanbul'da köprüden ve otoyoldan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle kesilen para cezası duyanları hayrete düşürdü. DHA'nın haberine göre olay şöyle gelişti;

İznik ilçesi kırsal Çakırca Mahallesi’ndeki, 2008 yılında ölen Şahin Akın’a ait 16 KE 323 plakalı traktöre, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve İstanbul-Ankara otoyolundan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle toplam 71 lira 25 kuruş ceza kesildi.

bursada-12-yil-once-olen-traktor-sahibine-istanbulda-kopruden-kacak-gecis-cezasi-6775-dhaphoto3.jpg

ÖLEN BABASINA GELEN CEZAYI GÖRÜNCE ŞAŞKINLIK YAŞADI

2019 yılının Temmuz-Ağustos aylarında traktöre kesilen ceza makbuzu, 14 Eylül’de Şahin Akın’ın oğlu çiftçi Ali Akın’a ulaştı. Ceza makbuzu eline geçince şaşkınlık yaşayan Ali Akın, traktörün 8 yıldır garajda durduğunu ve hareket ettirilmediğini söyledi.

bursada-12-yil-once-olen-traktor-sahibine-istanbulda-kopruden-kacak-gecis-cezasi-6775-dhaphoto4.jpg

TRAKTÖR 8 YILDIR GARAJDA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na dilekçe yazarak, cezaya itirazda bulunan Ali Akın, “Traktör 7-8 yıldır hurda bir şekilde bahçede duruyor. Babam 12 yıl oldu vefat edeli. Daha önceden de bir kez daha köprüden kaçak geçiş cezası geldi” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN