Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kaş Caz Festivali iptal edildi

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kaş Caz Festivali iptal edildi

Antalya'nın Kaş ilçesinde, bu yıl ikincisi 28- 30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Kaş Caz Festivali iptal edildi.

Kaş'ta bu yıl ikincisi 28- 30 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Caz Festivali'nin izni koronavirüs tedbirleri kapsamında Kaş Kaymakamlığı'nca iptal edildi. Festivalde yerli ve yabancı birçok caz sanatçısı sahne alacaktı.

Festivalin Basın Sorumlusu Nurbanu Anter, "28, 29 ve 30 Ağustos tarihlerinde Kaş Setur Marina'da yapmayı planladığımız bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Kaş Caz Festivali'nin, Kaş Kaymakamlığı'ndan aldığımız mevcut etkinlik izninin bugün itibarıyla geçerliliği kalmadığı tarafımıza iletilmiştir" diyerek şu sözleri kaydetti:

"Covid- 19 normalleşme paketi dahilinde, müzik eğlence sektörüne yönelik düzenlenen yönetmenlikle birlikte, önlemlerin tamamına uygun şekilde planlanan Kaş Caz Festivali, her türlü sağlık, hijyen ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek mücadele ettiğimiz Covid-19 salgınının, vaka artışı nedeniyle valilik ve kaymakamlıkların şartlı izinlerini yeniden değerlendirmesi sonucu maalesef ilan edilen tarihte yapılamayacaktır. Gerçekleşmesine sayılı günler kalmış olsa dahi festivalimiz, resmi makamların bu güncel kararına uymak zorunda olup, tüm müzik severlerle buluşmayı 2021 senesine ertelemek zorundadır. Satın alınmış biletlerin iadesi 10 gün içinde gerçekleştirilecektir. Bizlerle aynı heyecanı paylaşan katılımcılarımıza, sponsorlarımıza, destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Bu güncel kararın toplum sağlığı için önemini anlıyor, saygı duyuyoruz. 2021 yılında daha sağlıklı bir festivalde buluşmayı diliyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN