Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kapadokya Film Festivali ertelendi

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kapadokya Film Festivali ertelendi

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Kapadokya Film Festivali, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendi.

Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türk ve dünya sinemasından seçkin filmlerin yer alacağı ve çok sayıda sinemacının katılacağı, 29 Mayıs-3 Haziran arasında gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğin ertelendiği belirtildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı da festivalin ertelenmesinden dolayı üzüntü duyduklarını ancak koronavirüs salgınına karşı verilen mücadelenin önemli olduğunu vurguladı.

Festival direktörü Suat Köçer de uzun ve kısa metraj film yarışmaları ile proje yapım desteklerinin yer alacağı etkinliğin düzenleneceği tarihin, gelecek günlerde açıklanacağını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN