Buca'da çocuklardan annelerine sertifika

Buca'da çocuklardan annelerine sertifika

Buca Belediyesi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle 3 – 6 yaş çocuğu olan annelere eğitim semineri gerçekleştirdi. Seminerde eğitim alan annelere sertifikalarını bu kez çocukları verdi.

İzmir'de Bucalı annelerin her anında yanında olan ve yüklerini hafifletmek için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, 26 yıldır annelerin ve çocukların gelişimi için eğitim veren AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) ile yeni bir projeye imza attı. “Annelik Yolculuğunda Yalnız Değilsiniz” sloganıyla gerçekleştirilen Anne Destek Programı, Buca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Seminere Bucalı kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

DOĞRU BİLGİ SAĞLIKLI İLETİŞİM

Seminer kapsamında merkezlere gelen eğitimciler, 3 – 6 yaş arasında çocuğu olan annelere çocuklarıyla daha etkili ve sağlıklı bir iletişim kurabilmeleri için çocuk gelişiminin önemli aşamaları, ailenin rolü ve önemi, çocuk ve anne sağlığı için bilinmesi gerekenler, çocuk ve en yakın çevresi hakkında eğitim verdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen programda ise annelerin katılım belgesini çocukları verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN