Buckingham Sarayı açıkladı... Prens Harry ve Meghan Markle bir daha dönmeyecek

Buckingham Sarayı açıkladı... Prens Harry ve Meghan Markle bir daha dönmeyecek

Buckingham Sarayı, Britanya'dan ayrılıp ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliçe'ye Kraliyet Ailesi'nin çalışan üyeleri olmak üzere dönmeyeceklerini bildirdiklerini açıkladı.

Buckingham Sarayı, Britanya'dan ayrılıp ABD'ye taşınan Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle çifti hakkında açıklama yayımladı.

KRALİYETE DÖNÜŞ YOK

Açıklamada "Sussex Dükü ve Düşesi, Kraliçe'ye bir daha Kraliyet Ailesi'nin çalışan üyeleri olmak üzere dönmeyeceklerini bildirdi" ifadeleri yer aldı.  

Açıklama şöyle devam etti: " Dük'le konuşmalarının ardından Kraliçe, Kraliyet Ailesi'yle çalışmayı bırakmakla birlikte artık kamu servisiyle dolu bir yaşama bağlı sorumluluk ve görevlere devam etmelerinin mümkün olmadığını belirtti. Dük ve Düşes'in sorumlulukları arasında yer alan fahri ordu atamaları ve Kraliyet himayeleri Majesteleri'ne geçecek ve daha sonra ailenin diğer üyeleri arasında paylaşılacak. Kararları üzüntü verse de Dük ve Düşes ailenin sevilen üyeleri olmaya devam edecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN