Bülent Ersoy'un saçları olay oldu

Bülent Ersoy'un saçları olay oldu

Dün gece Bursa'da konser veren diva Bülent Ersoy, yeni saç rengiyle ilgi odağı oldu.

Bursa’da, dün gece konser veren Bülent Ersoy yeni imajıyla hayranlarını büyüledi. Konser öncesi soruları yanıtlayan Bülent Ersoy Bursalı olduğunu hatırlatarak, "Kendi yerim gibi. İnşallah insanlarla da bütünleşebilirim. Allah nasip eder. Sanırım içerisi doluymuş. Elimden geldiğince gücüm nispetinde, sanatımı eksi sonsuzdan artı sonsuza kadar sunmaya çalışacağım" dedi.

15-12/06/3-1449402663.jpeg

Azis’i tanımam

Bulgaristan’ın ünlü şarkıcısı Azis’in kendisiyle düet yapmak istediği hatırlatılınca "Bilmiyorum ki, tanımıyorum kendilerini, bağışlasınlar. Bu belki benim eksikliğim olabilir. Ama ben bir tek Tarkan beyle düet yaptım. Ondan sonra da başka düşünmedim. Ukalalık olarak nitelendirilmesin sakın" diye konuştu.

Mütevazı olmayacağım 

TRT repertuarında bulunan 52 bin eseri bildiğini ifade eden Bülent Ersoy, "Yaşayanların içerisinde en büyük repertuara sahip kişiyim. Bunda pek mütevazi olamayacağım. Çünkü gerçek. Bu hani bir güzellikti, şıklıktı falan filan olsaydı, o zaman görecelidir. Çeşitli şekillerde yorumlayabilirler. Ama repertuar konusunda tabii bu benim söylediğim son noktadır. Onun üzerine de kimse konuşamaz zaten” şeklinde konuştu.

Sahne kıyafetlerini Semih Doğruel’in hazırladığını ifade eden Ersoy, "Bu gençler hem çiziyor, hem dikiyorlar. Onları tabii teşvik etmek gerekiyor. Güzel olduğuna inanıyorum. Ama bu mevzuda da fazla iddialı konuşmayayım. İnsanlar ne der, ne demezler bilemiyorum. Biraz fazla mı dekoltesi var? Var mı? Bursa biraz şeydir çünkü. Eyvah eyvah yanarım" diye espri yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN