Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki Fikret Orman detayı

Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki Fikret Orman detayı

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın sözleşmesinin Orman'ın istifasını açıklamasının ardından 2 gün sonra uzatıldığı ve 5 milyon euro alacağı ortaya çıktı.

Burak Yılmaz’ın sözleşmesinin Fikret Orman’ın istifa açıklamasından 2 gün sonra 2 yıl uzatıldığı ve 2 sezon için 5 milyon euro daha alacağı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre, geçmiş tabloları inceleyen Beşiktaş yönetimini en çok şaşırtan hamlelerden biri, yakın zamanda yapıldı.

Buna göre Burak Yılmaz’ın sözleşmesinin Fikret Orman’ın istifa açıklamasından 2 gün sonra 2 yıl uzatıldığı ve milli golcünün Beşiktaş’tan 2 sezon için 5 milyon euro daha alacağı belirtildi.

35 yaşındaki Burak’ın artı 1 yıl olan sözleşme şartları 5 milyon TL karşılığında feshedilebilecekken, 2 yıl daha uzatılıp 33 milyon TL’lik yükümlülüğün altına girilmesi yönetimi şok etti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN