Burdur Belediye Başkanı kuaför ve berberleri ziyaret ederek denetledi

Burdur Belediye Başkanı kuaför ve berberleri ziyaret ederek denetledi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 11 Mayıs’ta iş başı yapan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret etti. Ziyarete belediye yetkilileri de katılırken, eksiklikleri bulunan yerler uyarıldı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bir süre kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları 11 Mayıs’ta tekrar iş başı yaptılar. Berber ve kuaför çalışanlarına kişisel tedbirlerinde yardımcı olmak için dezenfektan ve maske dağıtan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, işlerini toparlamaya çalışan berber, kuaför esnaflarına belediye tarafından hazırlanan gıda yardım kolileriyle de destek verdi. Başkan Ercengiz ile birlikte salonları gezen belediye yetkilileri eksiklikleri bulunan salonları uyarırken, eksiklikler konusunda da belediyenin destek vereceğini belirttiler.

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının uzun süredir çalışmadığına dikkat çeken Burdur Beediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “11 Mayıs’tan itibaren faaliyete başlayan berberlerimiz ve kuaförlerimiz ve güzellik salonlarımıza kısa bir ziyaret yaptık. Daha önce onların bireysel hijyeni için ve hastalıktan korunabilmeleri için maske desteğimiz olmuştu. Bugün de sosyal yardımlaşmanın, birlikte olmanın gereği olarak Burdur Belediyesi tarafından hazırlanın gıda kolilerini takdim ettik. Bizim de katkımız olsun istedik, önemli olan niyet. Derdimiz bu kötü günleri sorunsuz ve en problemsiz şekilde bitirebilmek. Kol kolayız, dayanışarak da bu günleri aşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN