Burdur Belediye Başkanından engelli vatandaşa sürpriz

Burdur Belediye Başkanından engelli vatandaşa sürpriz

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, engelli Rıza Büyükkaya'nın akülü aracını tamir ettirerek, Rıza'ya büyük mutluluk yaşattı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tepe Mahallesi’nde oturan engelli Rıza Büyükkaya’yı ziyaret etti. Akülü aracına arıza nedeniyle binemeyen Rıza’nın çağrısına Başkan Ercengiz kulak verdi. her birey için farklı bir hizmet modeli olduğunu belirten Ercengiz, kentte herkese ulaşmaya çalıştıklarının altını çizdi. Rıza’nın kendisi için çok önemli olan talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ercengiz, “Engelli kardeşimiz Rıza’nın akülü aracını tamir ettirip aküsünü yeniledik. Yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi, kazasız iyi günlerde kullanması diliyorum” diye konuştu. Burdur için hizmet üretmeyi sürdüreceklerini belirten Ercengiz, küçük bir tebessümün, bir teşekkürün çalışma azimlerini arttırdığını dile getirdi. Akülü arabasına kavuşan Rıza Büyükkaya da Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN