Muhtarlarla işbirliğine devam

Muhtarlarla işbirliğine devam

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında muhtar dernekleri başkan ve yöneticilerini ağırladı

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Turan, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanvekili Sevinç Mutlu ile dernek yöneticileri Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik tarafından ağırlanan muhtarlar, BUSKİ ve Burulaş başta olmak üzere birçok belediye şirketi ve birimine kolaylıkla ulaşabildiklerini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ekibine teşekkür etti.Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik de, muhtarların görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini hatırlatarak, Başkan Aktaş’ın ilçe ilçe gezerek muhtarlarla bir araya geldiğini hatırlattı. Şuana kadar 6 ilçede muhtar buluşmalarını tamamladıklarını ve fırsat buldukça bu programları devam ettirdiklerini belirten Çelik, “Bu programlarda muhtarlarımız sorunlarını bire bir aktarma fırsatı buluyor. Öncelik sırasına göre sorunların çözümü için büyük bir gayret gösteriyoruz. Bu noktada vatandaşlarla doğrudan temas halinde olan muhtarlarımıza da başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

BURSA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN