Orkestradan güz konserleri

Orkestradan güz konserleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Orkestra Şube Müdürlüğü’nün ‘güz konserleri’ devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği sanatçıları, bu kez Yolçatı Mahallesi sakinleriyle buluştu. Bursa’da Türk Halk Müziği’nin sevilen isimleri Aylin Bozkurt ve Ali Enginay, sahne performanslarıyla tam not aldı. Sanatçılar, Bozkırın Tezenesi Halk Ozanı Neşet Ertaş’ı da unutmadı. Bursa Kültür A.Ş. organizasyonu ile gerçekleştirilen konserde Ertaş’ın türküleri de seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından Karagöz Müzesi hayalilerinin gölge oyunu miniklerin eğlencesi oldu. Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli atışmaları çocukları olduğu kadar büyükleri de kahkahaya boğdu.

BURSA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN