Yağmur Yalova-Bursa yolunda kazaya neden oldu: 1 yaralı

Yağmur Yalova-Bursa yolunda kazaya neden oldu: 1 yaralı

Yalova-Bursa karayolunda yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır ile arkasından gelen başka bir tır bariyerlere çarptı

1 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle Yalova-Bursa yolu trafiğe kapandı.Kaza, saat 19.30 sıralarında Yalova-Bursa karayolu Süpürgelik mevkii yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa istikametine seyreden Mehmet K. (48) yönetimindeki 43 UH 666 plakalı dondurulmuş tavuk yüklü tır, kısa süreli etkili olan yağmurda viraja hızlı girince kontrolden çıktı. Yan sürüklenen ve bariyerlere çarpan tırın hemen arkasında seyreden otomobiller kazadan son anda kurtuldu. Bu sırada aynı istikamette seyreden 43 AAB 200 plakalı Erdal U. (41) yönetimindeki tır ise yolun büyük kısmını kapatan tıra çarpmamak için sürücüsü ani manevra yapınca kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada yağmurda kayan tırın sürücüsü Mehmet K. yaralandı. 112 acil servis ekibinin ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptığı yaralı sürücü Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Kaza sebebiyle Yalova-Bursa karayolunda trafik akışı bir süre durdu. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu karayolunda ekiplerin müdahalesinden sonra trafik akışı tek şeritten verilmeye başlandı.Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

BURSA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN