Büşra Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Büşra Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Büşra Aköz, Onur Şan ile 2014 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen konserde tanıştı. 2015 yılında dünyaevine giren çiftin nikahını, dönemin Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. İşte, Büşra Aköz biyografisi...

Onur Şan'ın 2008 yılında Seda Sayan ile evliliği çok konuşulmuştu. 2 yıl sonra eşinden boşanan ünlü türkücü, 2015 yılında Büşra Aköz ile nikah masasına oturdu. O yıldan sonra magazin gündeminde yer almayan Onur Şan, eşiyle birlikte gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

BÜŞRA AKÖZ'ÜN HAYAT HİKAYESİ

Büşra Aköz'ün doğum yeri bilinmiyor. Doğum tarihi ise 1992-1995 yılları arasında olduğu tahmin ediliyor.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamladı.

Büşra Aköz'ün mesleğine dair bir bilgi bulunmuyor.

2014 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen konserde sahne alan Onur Şan ile tanıştı. Önce arkadaş olan ikili, ilerleyen zamanda aşk yaşamaya başladı. Evlenmeye karar veren çift, 2015 yılında dünyalarını birleştirdi. Çiftin nikahını, dönemin Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı.

0920201413415171846.jpg

BÜŞRA AKÖZ İLE ONUR ŞAN NASIL VE NE ZAMAN TANIŞTI?

Onur Şan, bir dönem fırtınalı bir ilişki yaşadığı Seda Sayan ile 2008 yılında evlendi. Aradan geçen 2 yılın ardından çiftin evliliği 2010 yılında sona erdi. Bu ayrılığın ardından uzun süre sessiz kalan Onur Şan, 2015 yılında sessiz sedasız Büşra Aköz ile evlendi.

Ünlü türkücü o dönem yaptığı bir açıklamada, bar ve gece kulübünde sahne almayı bıraktığını söyledi.

Onur Şan, Büşra Aköz ile tanışmasını şöyle anlattı:

"Eşim Büşra Aköz ile evlenmeden bir yıl önce tanıştık. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde konser verdim; orada gördüm hanımefendiyi, sonra büyükler, aileler devreye girdi ve kısmetmiş oldu, çok şükür. Beni kabul ettiler, bana inandılar.

Geçmişe dair konuşmam yanlış olur. Benim derdim kendimle. Pişman olduğum o kadar çok şey var ki. Önemli olan bunlardan ders almak.

Evliliğimle ilgili güzel yorumlar aldım. Herkes tebrik etti. Bana nazar duaları yollayıp 'Çok yakışmışsınız' diyorlar. Herkesten Allah razı olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN