Büyükşehir ekipleri asfalt yenileme çalışması yaptı

Büyükşehir ekipleri asfalt yenileme çalışması yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek çalışmalarına devam ediyor. Her hafta sonu farklı bir bölgede çalışma yapan ekipler bu kez kent merkezi ve Serik’te asfalt yenileme ve yol çizgi çalışmaları gerçekleştirdi.

Hafta içi trafiğin yoğun olduğu yol ve caddelerde yapılması gereken çalışmaları hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, bu hafta sonu da boş durmadı. Ekipler pek çok farklı noktada çalışma gerçekleştirdi. 
ATATÜRK BULVARI’NDA ASFALT YENİLENDİ
Muratpaşa ilçesinde trafiğin yoğun olduğu Markantalya Kavşağı’nda raylı sistem hemzemin geçidinde asfalt düzeltme çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, Atatürk Bulvarı 532 Sokak ile 439 Sokak arasında da asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. 28 personel, freze, finisher, silindir, kepçe, arazöz, distribütör, süpürge ve lowbest araçları eşliğinde araç geçişinin olmadığı yolda çalışma yaptı. 
SERİK’TE YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASI
Bir diğer ekip ise yine hafta içi yoğun bir trafik akışının yaşandığı Beach Park içi, Konyaaltı Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi, Arık Caddesi, Cebesoy Caddesi ve İsmet Gökşen Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı 35 kişilik bir ekip de Kanal Sokak, Cırnık Büfe - Manolya Sokak arasında asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri Serik ilçesinde ise yol çizgi çalışması yaptı. 
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN