Büyükşehir ve TESKİ Soylu Mahallesindeki su sorununu çözüyor

Büyükşehir ve TESKİ Soylu Mahallesindeki su sorununu çözüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'ne bağlı Soylu Mahallesi'nde yaşanan su sorununun çözümü için yatırım çalışmalarına başladı.

Yapılacak çalışma kapsamında Yörgüç su dağıtım deposundan başlanarak Q160 HDPE boru ile 7800 metre içme suyu hattı imalatı yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje ile Soylu Mahallesinin deposuna 600 m3/gün su verilecektir. 

Proje ile Soylu Mahallesi'nin su sorununun kalmayacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak vatandaşlarımızın sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye, halkımıza kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Soylu Mahallemizde yaşanan su sorununu çözmek için yatırım çalışmalarımıza başladık. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Soylu Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli suya kesintisiz bir şekilde ulaşması planlanmaktadır. Şimdiden Soylu mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN