Çağla Şıkel'i tehdit eden kişinin kimliği ortaya çıktı

Çağla Şıkel'i tehdit eden kişinin kimliği ortaya çıktı

Ünlü manken Çağla Şıkel'i ve çocuklarını ölümle tehdit eden şahsın kimliği ortaya çıktı. Cezaevinden izinli olarak çıkan R.S.'nin, "Kendisinin ve oğlunun videolarını gördüm. Özel hayatını çok ifşa ediyordu. Amacım onu uyarmaktı" diyerek kendini savunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

17 Ekim 2020 tarihinde gönderilen e-posta ile ölümle tehdit edilen Çağla Şıkel, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. "Bak Çağla, yakında öleceksin. Seni ve çocuklarını öldüreceğim bu gece" yazılı e-postayı gönderen kişinin IP numarasını ve mesajının görüntüsünü savcılığa sunan Çağla Şıkel, söz konusu kişinin tespit edilerek cezalandırılmasını talep etti.

e-Postayı atan şahsın R.S. isimli sosyal medya kullanıcısı olduğunu öğrenilirken, 17 Ekim 2020 gününden 1 gün önce hükümlü bulunduğu Balıkesir Cezaevi'nden izinli olarak çıktığı tespit edildi. İfadesi alınan R.S., "Sosyal medya hesabımdan yapılan paylaşımlarına baktım. Çağla Şıkel ve oğlunun videolarını gördüm. Özel hayatını çok ifşa ediyordu. Amacım Şıkel'i uyarmaktı" diyerek kendisini savundu. Savcılığın konuyla ilgisi soruşturmasının sürüyor.

131608713-1012633509257761-4301526352838681124-n-0012.jpg
Uzay Altuğ, Çağla Şıkel, Kuzey Altuğ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN