Call of Duty mobil ne zaman çıkacak? Artık telefonlarda oynanacak

Call of Duty mobil ne zaman çıkacak? Artık telefonlarda oynanacak

Bilgisayar ve oyun konsolu mecralarında dünyada tanınan ve birçok oyuncusu bulunan Call of Duty oyununun mobil versiyonu yakın zaman içerisinde çıkacak.

Activision ve Tencent grubunun işbirliğiyle, İOS ve Play Store için özel olarak geliştirilen Call of Duty mobil versiyonu yakın zaman içerisinde çıkacak. Black Ops ve Modern Warfare serisinden en sevilen haritaları oyuncuların ilgisine sunan Call of Duty’nin çıkış tarihine dair detaylar haberimizde…

CALL OF DUTY MOBİL SEVİNCİ

Activision milyonlarca kullanıcıya sevindirici bir haber vererek, Tencent Game ile yaptıkları çalışmalar neticesinde Call of Duty'in mobil versiyonunu açıkladılar.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

TÜRKÇE VERSİYONU DA OLACAK

Black Ops ve Modern Warfare serileri arasından en sevilen haritaları oyuncuların ilgisine sunan Call of Duty'in mobil versiyonu Türkçe olarak da yayınlanıyor.

Kullanıcılar, Çoklu Oyuncu modunda birinci şahıs savaş oyununu Search and Destroy, Team Deathmatch ve Free-For-All gibi seçeneklerle sevilen modlarda ve Crash, Nuketown, Hijacked ve haritalar üzerinde oynayabilecek.

19-09/24/call-of-dutyjpgg.jpg

PUBG mobile gibi Call of Duty haritaları da 100 kişiye kadar online oyuncu alabilecek.

Call of Duty oyuncuları, yeni ekipman ve silah ararken ATV, helikopter ve deniz araçlarıyla karada, denizde ve havada karşılaşabilecekler.

Call of Duty mobil çıkış tarihi ise, 1 Ekim olarak duyuruldu.

19-09/24/call-of-dutyjpggjpgg.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN