Can gerçekten geldi mi yoksa Boncuk hayal mi görüyor?

Can gerçekten geldi mi yoksa Boncuk hayal mi görüyor?

Kırmızı Oda’nın 20. yeni bölümünde birçok sır ortaya çıkıyor. Geçen hafta Can’ın Hollanda’dan geldiğini düşünen Boncuk’un Kırmızı Oda’nın yayınlanan fragmanında Can ile birlikte olduğu görülüyor. Peki, Can gerçekten geldi mi yoksa Boncuk yine hayal mi görüyor?

Cuma akşamları milyonlarca izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Kırmızı Oda’nın son bölümünde Kumru, Yavuz ile İstanbul’a geliş hikayesini ve ona nasıl inandığını ancak ona inanmanın bedelini nasıl bir acıyla ödediğini anlatmıştı. Kırmızı Oda’nın 20. yeni bölümünde ise Kumru bir gece yarısı evden ayrılıyor…

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Doktor hanımın kliniğine geldiğinde gerçek hayatla tüm bağlarını koparmış halde olan ve onu evlendirmek için dedeler geldiğini söyleyen Boncuk günden güne iyileşme yolunda atılan adımlarını hızlandırıyor. Hollanda’da tanıştığı ve tek arkadaşı olan Can’ın ona çiçekler verdiğini anlatan Boncuk aynı zamanda Can’ı sevdiğini itiraf ediyor. Kırmızı Oda’nın geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanında Can ile Boncuk’un romantik buluşması görülürken bunun gerçek bir olay mı olduğu yoksa bu yaşananların sadece Boncuk’un zihninde gerçekleştiği ise şimdilik bilinmiyor.

Sevdiği adamın kendisini kumar borcu yüzünden başka adamlara satılmasının acısını yıllardır içinde saklayan Kumru, yaşadıklarını Doktor hanıma gözyaşları içinde anlatırken en büyük desteği de yine ondan buluyor. Son bölümde gece yarısı ansızın evden çıkan Kumru’nun başına gelenler ise 15 Ocak Cuma gecesi yayınlanan Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde ortaya çıkıyor.

ekran-resmi-2021-01-15-15-21-18.png

KIRMIZI ODA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Her anı ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda’nın son bölümünde Boncuk kliniğe geldiğinde önceden gördüğü dedelerin sayısının azaldığını ve artık kendisiyle eskisi gibi konuşmadıklarını söylemişti. Diğer yandan çocukken yaşadığı ve onda büyük travmalar yaratan olayı ise doktor hanıma anlatmıştı. 

Bununla birlikte Hollanda’daki tek arkadaşı olan Can’ın onu bulmak için İstanbul’a geldiğini sevinç içinde anlatan Boncuk, Can ile Hollanda’da yaşadığı güzel anıları da gizli bir şekilde doktoruna itiraf etti. 

Doktor Ayşe ise klinikten ayrılmadan önce işlerini Doktor Deniz’le düzenleme yoluna giderken, Doktor hanımı ziyarette bulundu ve alkol sorunu yaşayan babası ile yaşadıklarını ve onu nasıl kaybettiğini anlattı. Doktor Piraye ise Doktor Deniz ile olan ilişkisinde yaşadığı kararsızlıklar nedeniyle Doktor Deniz’den uzak kalmaya dikkat etti.

Bir restoranda yemek yerken tanımadığı zannedilen adama saldıran ve o günden sonra bir türlü normale dönemeyen Kumru, Doktor hanıma saldırdığı adamın aslında zamanında hayatını ve hayallerini mahveden adam olduğunu söyledi….


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN