Başkan Karataş vatandaşlara bez torba dağıttı

Başkan Karataş vatandaşlara bez  torba dağıttı

Çanakkale’nin Biga ilçesine Bağlı Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş , halk pazarında vatandaşlara bez torba dağıttı

Karataş, yaptığı açıklamada, naylon poşetlerin çevreye zarar verdiğini ve bez torba kullanımının artırılması gerektiğini belirtti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından naylon poşetlerin kullanımının azaltılmasına yönelik ücretlendirme uygulaması başlatması üzerine bez çantalara ilgi arttı. Karabiga Belediye Başkanlığı da bu uygulamalara destek olmak için bez torba dağıttı. Pazar yerinde vatandaşlara çanta dağıtan Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, ’’Karabiga Belediyesi olarak, Kapalı Halk Pazarında alışverişlerde naylon poşetlerin ücretli olarak satılması uygulamasının ardından birçok vatandaşın bez çanta kullanmaya başlaması, hem de naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklemek için belde halkımıza bez poşet dağıtımı yaptık. Bez torba dağıtımı halkımız tarafından yoğun ilgi gördü" dedi.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN