Başkan Yavaş vatandaşlara ücretsiz pazar filesi dağıttı

Başkan Yavaş vatandaşlara ücretsiz pazar filesi dağıttı

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, çevre kirliliğini önlemek amacıyla plastik poşetlerin 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle paralı olmasının ardından vatandaşlara ücretsiz pazar filesi dağıttı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinin Belediye Başkanı Sami Yavaş, bugün belde pazarı olması dolayısıyla Halil Alanlıoğlu Kapalı Pazar Yerinde vatandaşlara ücretsiz pazar filesi dağıttı.Umurbey Belediyesi tarafından yaptırılan pazar filelerine büyük ilgi gösteren vatandaşlar, duyarlı davranışından ötürü Başkan Yavaş’a teşekkür etti.Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yavaş, çevre kirliliğinin önlenmesi maksadıyla 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle ücretli poşet uygulamasına geçildiğinin altını çizerek, “Umurbey Belediyesi olarak bu konuda farkındalık oluşturmak istedik. Vatandaşlarımızın pazar filesi kullanımı hususundaki hassasiyeti de açıkçası bizi mutlu etti. Daha yaşanabilir bir çevre için tüm halkımızı plastik poşet kullanımını azaltmaya davet ediyorum” diye konuştu.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN