Başkan Yılmaz, Zabıta Haftasını kutladı

Başkan Yılmaz, Zabıta Haftasını kutladı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz bu yıl 192’incisi kutlanan "Zabıta Haftası" münasebetiyle görevli personeller ile kahvaltı programında bir araya geldi

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz bu yıl 192’incisi kutlanan "Zabıta Haftası" münasebetiyle görevli personeller ile kahvaltı programında bir araya geldi. TEDES binasında düzenlenen etkinlikte kısa bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, "Hepinizin gününü tebrik ediyorum. Lapseki ilçesi özel bir konuma sahip. Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan köprü vazifesi görüyoruz. Özellikle yaz aylarında yoğunluğumuz daha da artıyor. Ben ilçem adına yeterli bir zabıta kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. Gelen her türlü talebe cevap verebilecek güçlü bir kadroya sahibiz. Sizlere hem kendim hem de halkım adına teşekkür ediyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.Başkan Yılmaz kahvaltı programından sonra basına kapalı toplantı gerçekleştirerek, görevli personellerle değerlendirmelerde bulundu.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN