Biga Meslek Yüksekokulunda ’amatör denizcilik eğitimi’

Biga Meslek Yüksekokulunda ’amatör denizcilik eğitimi’

Karabiga Liman Başkanlığı tarafından organize edilen Amatör Denizcilik Belgesi Eğitimi ve Sınavı, Biga Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi

Karabiga Liman Başkanı Mahmut Mumcu tarafından Biga Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile yakınlarından oluşan toplam 16 kursiyere verilen eğitimin sonunda sınav yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan ’Hedef 2023-1 Milyon Amatör Denizci’ projesi kapsamında çalışmalar yürüttüklerini ve gayelerinin denizci ülke-denizci millet anlayışını oluşturmak olduğunu ifade eden Karabiga Liman Başkanı Mahmut Mumcu yaptığı konuşmada, “Etrafı denizlerle çevrili ülkemizde insanların denizle daha fazla kucaklaşması amaçlanmaktadır. İmtihan değerlendirmesinin ardından amatör denizcilere belgeleri verilecektir” ifadelerini kullandı.

ÇANAKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN