Biga’da Açık Hava Sineması’nın son filmi: Bizim Köyün Şarkısı

Biga’da Açık Hava Sineması’nın son filmi: Bizim Köyün Şarkısı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi’nin başlattığı Açık Hava Sinema günlerinin son filmi, 8 Eylül Cumartesi günü saat 22:00’de Şehir Parkı’nda vatandaşlarla buluşacak

Bigalıların yoğun ilgi gösterdiği Açık Hava Sineması’nda bu hafta 2018 yapımı ’Bizim Köyün Şarkısı’ adlı film gösterilecek. 2018 yapımı filmin yönetmenliğini Tuğçe Şentop yapıyor. Güldüy güldüy show çocuk ekibinin oyuncularının yer aldığı filmde Sezai Aydın, Tansel Öngel, Güneş Sayın gibi ünlü oyuncular da rol alıyor.Şehir Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek sinema gösteriminde Biga Belediyesi’nin ikramları da Bigalılara keyifli bir açık hava sineması nostaljisi yaşatacak.Filmin tanıtımında ise, "İstanbul’da yaşayan ve son derece rahat bir hayatı olan Çınar’ın (Berat Efe Parlar) hayatı, hiç beklemediği bir olay sonucu bambaşka bir seyre girmiştir. Babasının maddi sıkıntıları nedeniyle kız kardeşi Zeynep ile birlikte babasının köyüne, yani dedesinin yanına taşınmışlardır. Hiç aşina olmadığı köy hayatına alışmaya, İstanbul özlemini bastırmaya çalışan Çınar, şartlar ne kadar zor olursa olsun hayallerini izlemenin mümkün olduğunu burada öğrenecektir. Yıllardır katılmak istediği Geleceğin Müzisyenleri adlı bir müzik yarışmasına, köydeki yeni arkadaşlarıyla katılmak için var gücüyle çalışacaktır" ifadeleri yer alıyor.

ÇANAKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN