Çanakkale Belediyespor’dan transfer

Çanakkale Belediyespor’dan transfer

Vestel Venüs Sultanlar Liginde mücadele edecek olan Çanakkale Belediyespor, kulüp binasında gerçekleşen törenle Dominika Sobolska ile sözleşme imzaladı

Vestel Venüs Sultanlar Liginde mücadele edecek olan Çanakkale Belediyespor, Polonya’nın BKS Bielsko-Biala takımında forma giyen Dominika Sobolska’yla 1 yıllık sözleşme imzaladı.Yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Çanakkale Belediyespor yöneticisi Levent Çetin, “Güzel sonuçlara imza atacağız. Yeni oyuncumuz genç yaşına rağmen oldukça tecrübeli bir sporcudur. Kendisinden bu sezon büyük başarılar bekliyoruz. Polonya ve İtalya liglerinde oynadığı takımlarda çok başarılı olmuş ve en değerli oyuncu seçilmiş bir sporcuyu takımımıza kazandırmış bulunuyoruz. Çanakkaleli taraftarlarımıza mutlu edecek sonuçlara birlikte imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.Çanakkale’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten 26 yaşındaki orta mevki oyuncusu Dominika Sobolska ise Çanakkale Belediyespor olarak iyi bir sezon geçireceklerine inandığını belirtti.

ÇANAKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN