Çanakkale’de kayıp şahıs ölü bulundu

Çanakkale’de kayıp şahıs ölü bulundu

Çanakkale’de geçtiğimiz cuma gününden beri kayıp olan yaşlı adam, telefonundan son sinyal alınan ormanlık alanda ölü olarak bulundu

Kepez beldesinde Mehmet Armağan Birgil’den (69) haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Gidebileceği yerlerde arama yapan polis ekipleri, şahsa ulaşamayınca telekomünikasyon şirketlerinden yardım aldı. Birgil’in telefonundaki son baz sinyalini Hava Radar ve Mevzi Komutanlığı bölgesinde bulan polis ekipleri, jandarma ve AFAD ekiplerinde de yardım alarak bölgedeki ormanlık alanda arama yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde Birgil’in cansız bedeni Hava Radar ve Mevzi Komutanlığı atış sahası mevkiinde bulundu. Talihsiz adamın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, aynı zamanda şeker hastası olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇANAKKALE/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN