Çanakkale'de feribot seferlerine Kovid-19 ayarı

Çanakkale'de feribot seferlerine Kovid-19 ayarı

Çanakkale'de 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle feribot seferlerinde düzenleme yapıldı. Buna göre, Çanakkale-Eceabat hattında, Çanakkale'den saat 08.00 ve 17.30'da, Eceabat'tan 09.30 ve 18.30'da sabah ve akşam olmak üzere karşılıklı birer sefer olacak.

Çanakkale Boğazı ile adalar ve Güney Marmara hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle feribot seferlerinde düzenleme yaptı.

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı süresince 81 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması doğrultusunda seferlerde bazı düzenlemelere gidildi.

ÇANAKKALE-KİLİTBAHİR HATTINDA SEFER YOK

Buna göre, 22 Mayıs saat 24.00 ile 26 Mayıs saat 24.00 arasındaki 4 gün boyunca, Çanakkale-Eceabat hattında, Çanakkale'den saat 08.00 ve 17.30'da, Eceabat'tan 09.30 ve 18.30'da sabah ve akşam olmak üzere karşılıklı birer sefer olacak. Çanakkale-Kilitbahir hattında sefer yapılmayacak.

ERDEK VE AVŞA'YE DA FERİBOT OLMAYACAK

Lapseki-Gelibolu hattında ise nakliye araçlarının yoğunluk durumuna göre sefer düzenlenecek.

Gökçeada ve Bozcaada ile Güney Marmara (Erdek, Avşa, Balıklı, Marmara ve Ekinlik) adalar hattında sefer gerçekleştirilmeyecek.

Acil durumlara karşı iskelelerde hazır feribotlar bekletilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN