Caner Erkin kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Fenerbahçe'ye transferini 'Ramiz Dayı' duyurdu

Caner Erkin kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Fenerbahçe'ye transferini 'Ramiz Dayı' duyurdu

Eski milli futbolcu Caner Erkin, 4 yıl önce ayrıldığı Fenerbahçe ile 2+1 yılık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe TV'den duyurulan transfer haberinde, bir döneme damga vuran 'Ezel' dizisindeki 'Ramiz Dayı' karakterinin sosyal medya kullanıcıları tarafından sıkça paylaşılan "Nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı" repliğiyle duyurması beğeni topladı. İşte, Caner Erkin biyografisi...

4 sezondur Beşiktaş'ta top koşturan Caner Erkin, 6 yıl formasını giydiği Fenerbahçe ile yeniden el sıkıştı. Siyah-beyazlı takımdan önce Manisaspor, Galatasaray, CSKA Moskova'da oynayan tecrübeli futbolcu, 2010-2016 yılları arasında Fenerbahçe için ter dökmüştü. Detaylar haberimizde...

CANER ERKİN 4 YIL SONRA YENİDEN FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, 6 sezon formasını giydiği eski futbolcusu Caner Erkin ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesi sona ermişti.

Sol bek arayışlarına devam eden Fenerbahçe, eski futbolcusu Caner Erkin ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli yöneticiler, bugün Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak ile son kez bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin sonunda taraflar anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, Caner Erkin ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Formamızla iki şampiyonluk iki Türkiye Kupası başarıları yaşayan, UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali’nde formamızı giyen Caner Erkin’e, yuvana yeniden hoş geldin diyor;

Büyük taraftarımızın limit tanımaz desteğiyle Sarı Lacivert formamız altında nice başarılar diliyoruz."

TRANSFER 'RAMİZ DAYI' REPLİĞİYLE DUYURULDU

Sarı-lacivertli kulüp, sosyal medyadan transferi duyururken Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakterinin bir repliğini kullandı.

Tanıtım videosunda yer alan replik şöyle:

"Ne kadar uzağa gidersen git, başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin yüzünü. Ne kadar terbiye etsen de, susturamazsın içindeki canavarı. Nereye gidersen git yeğen şunu unutma, herkes gün olur evine geri döner."

BEŞİKTAŞ'A VEDA ETTİ!

Caner Erkin, Beşiktaş'tan ayrıldığını da açıkladı. Tecrübeli sol bek yaptığı açıklamada "İyi günde, kötü günde, formamı samimiyetle terletirken beni anlayan, yanımda duran Beşiktaş camiasına kalpten teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin" ifadelerine yer verdi.

"ÇOCUKLUK AŞKIMA GERİ DÖNDÜM"

Fenerbahçe'ye transferinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki milli futbolcu, "Önce Emre Belözoğlu ile konuştuk. Ardından başkanımız Ali Koç ile yaptığımız görüşmelerin ardından transferim sonuçlandı. Ben de gelmeyi çok istiyordum. Bu vesileyle Emre Belözoğlu'na ve başkanımız Ali Koç'a çok teşekkür ederim. Bana gösterilen bu değerin karşılığını sahada vermek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

4 senelik ayrılığın sona erdiğinin altını çizen Caner Erkin, Fenerbahçe'ye daha önce dönmek isterdim. O konulara artık girmek istemiyorum ama Fenerbahçe'ye olan tutkum her zaman devam etti. Artık her şeyimle Fenerbahçe'ye hizmet edip futbolu burada bırakmak istiyorum. Bu manada taraftarımızdan tam destek bekliyorum" ifadelerini kullandı.

CANER ERKİN'İN HAYAT HİKAYESİ

4 Ekim 1988 tarihinde Balıkesir, Edremit'te dünyaya geldi. Futbola 2002 senesinde Manisaspor altyapısında başlayan Caner Erkin, ilk profesyonel sözleşmesini de 2004 senesinde aynı takımla imzaladı. 2007 senesinde kadar forma giydiği Manisaspor'da 43 maça çıkan sol bek, mevkisi gereği fazla gol pozisyonu bulamasa da 4 gol kaydetmeyi başardı.

Manisaspor'da oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Erkin, 2007 senesinde 3.5 milyon euro karşılığında CSKA Moskova'ya transfer oldu. Rus takımın bünyesinde oynarken, bir sezonluğuna Galatasaray'a kiralandı. 2010 senesinde ise 6 sene formasını giyeceği Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'de 159 maçta forma şansı bulan Erkin, 9 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. 2016 senesinde Inter'e transfer olsa da, aynı sezon yine Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a geldi.

Caner Erkin'in Beşiktaş ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından, bugün Fenerbahçe kulübüne transfer olduğu duyuruldu.

ÖZEL HAYATI

1988 doğumlu olan Caner Erkin, 2020 yılı itibariyle 32 yaşındadır.

Caner Erkin, 18 Haziran 2010 tarihinde Asena Erkin Atalay ile evlendi. 25 Nisan 2011 tarihinde Çınar adında bir oğlu oldu. 29 Ocak 2016 tarihinde eşi Asena Erkin'den tek celsede boşandı.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin daha sonra, oyuncu Şükran Ovalı, Ocak 2017'de evlendi. Çiftin Mihran Ela isminde çocukları oldu.

CANER ERKİN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

2004-2007 Mansiaspor
2007-2009 CSKA Moskova
2009-2010 Galatasaray (Kiralık)
2010-2016 Fenerbahçe
2016-2020 Beşiktaş
2020 Fenerbahçe

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN