Çankaya pandemi döneminde 4 park daha açtı

Çankaya pandemi döneminde 4 park daha açtı

Ankara'da Çankaya Belediyesi pandemi döneminde tüm önlemleri alarak, yeni yapıların açılışlarını sürdürüyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı tamamlanan dört parkın daha açılışını yaptı. Çankaya'da park sayısı 510'a yükseldi.

Pandemi dönemine rağmen Çankaya’ya yeni tesisler kazandıran çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, 4 parkı daha hizmete açtı. Önceki günlerde iki temel atan, kreşler ve kültür merkezlerinde faaliyetleri başlatan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 4 parkın açılışını gerçekleştirdiği sade törende yeni müjdeler verdi. 

Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 parkın açılışı Ali Topuz Parkı’nda yapılan sade bir törenle gerçekleştirildi. Alacaatlı Mahallesi’nde yer alan Ali Topuz ve Minik Parkları, Yukarı Dikmen Mahallesi’nde yer alan Tuna Cantürk Parkı ve Mürsel Uluç Mahallesi’nde bulunan Orhan Birgit Parkı ile Çankaya Belediyesinin yeşil alan miktarı 17 bin 500 m² daha arttı ve park sayısı 510'a çıktı. 

 Çalışmalara büyük bir titizlikle devam ettiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çalışma dönemimizde Çankaya’ya 637 bin m² yeşil alan ve 76 park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çankaya’ya sadece yeşil alan kazandırmadık, kreşler, Çankaya Evleri, yüzme havuzları, kültür merkezleri gibi önemli mekanlar da kazandırarak belediyecilikte öncü ve örnek projelerle hizmetlerimizi halkımızın kullanımına sunduk” dedi. Belediye gelirlerinin her geçen gün düşmesine rağmen yapılan hizmetlerin büyük başarı olduğunu ifade eden Taşdelen, bu başarının halkın bütçesini büyük bir özenle halk için kullanmaktan geçtiğine dikkat çekti. 

 

Elbirliği ile gönül birliği ile çalışmaya devam edeceklerini belirten Taşdelen, önümüzdeki günlerde yeni temel atma törenleri ve açılışların olacağını, 2021 baharında ise yeni projelerin temellerini atarak Çankayalılara verilen sözleri gerçekleştireceklerini söyledi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN