İhtiyaç sahipleri için kermes açıldı

İhtiyaç sahipleri için kermes açıldı

Çankırı’da Korunmaya Muhtaç Çocuk, Engelli, Yaşlı ve Kadınları Koruma Derneği tarafından geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kermes düzenlendi

Kermeste ev yapımı birbirinden farklı tuzlu, tatlı, pasta ve börek çeşitleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Şeyh İsmail İşhanı karşısında Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından açılışı yapılan kermese ilgi ilk günden yoğun oldu. Yüzlerce vatandaş geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olan kermeste birbirinden güzel lezzetleri tatma yarışına girdi.Koru-Sevindir Dernek Başkanı Dudu Sevindim kermesin yarın akşama kadar açık olacağını söyledi. Sevindim, kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirterek tüm vatandaşları kermese davet etti.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN