UMKE Yapraklı’da tatbikat yaptı

UMKE Yapraklı’da tatbikat yaptı

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Çankırı ekibi 4-6 Eylül 2018 tarihinde Yapraklı Hazım Dağlı Milli Tabiat Parkı’nda İl Tatbikat ve Eğitim Kampı gerçekleştirdi

Çok sayıda UMKE gönüllüsünün katıldığı Kampta 3 gün süreyle, hasta paketleme ve taşıma eğitimi, UMKE çanta ve malzeme eğitimi ve triyaj eğitiminin yanı sıra patlama ve göçük alanında medikal kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Ekipler, kamp alanında çevre temizliği yapmayı da ihmal etmedi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Eyüp Yalçınkaya’nın öncülük ettiği 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında UMKE mukavemet yürüyüşüne eşlik eden Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi personelleri ile birlikte Hazım Dağlı Göleti etrafında bulunan piknik alanlarında yürüyüşle birlikte çevre temizliği de yapıldı.3 günlük il tatbikat ve eğitim kampına katılan UMKE personellerine Acil Sağlık Hizmetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Demir tarafından katılım belgeleri verildi.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN