Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi PAOK oldu

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi PAOK oldu

Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men edilmesinin ardından, ligi 3. bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti alan Beşiktaş'ın 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Yunanistan'ın PAOK ekibiyle eşleşti.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi bugün 13.00'te çekilen kura ile belli oldu

Siyah-beyazlılar, Yunanistan Süper Ligi'ni 2. sırada bitiren PAOK ile eşleşti. Tek maç olarak oynanacak eşleşme, Yunanistan'ın Selanik şehrinde oynanacak.

Kara Kartal, bu turu geçerse 3. tur kuralarına da seri başı olarak katılacak. Buradaki olası rakipler ise şu şekilde: Krasnodar (Rusya), V.Plzen (Çekya), R.Wien (Avusturya) ve Rennes (Fransa).

SEYİRCİSİZ TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre; Beşiktaş’ın da sahaya çıkacağı ikinci ön eleme turundaki tüm eşleşmeler tek maç üzerinden ve seyircisiz olacak. Maçın eşitlikle geçilmesi ve uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları sonucunda turu geçen ekip belli olacak.

Mücadelede ev sahibi olacak takım da kura çekimi sonucunda belli olacak. Maçlar, 25 ve ya 26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TURU EŞLEŞMELERİ:

AZ Alkmaar (Hollanda) - Viktoria Plzen (Çekya)

PAOK (Yunanistan) - BEŞİKTAŞ (TÜRKİYE)

Lokomotiv Zagreb (Hırvatistan) - Rapid Wien (Avusturya)

PAOK'UN TAM ADI NEDİR? PAOK HANGİ LİGDE OYNUYOR?

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEME TURUNDA KAÇ MAÇ OYNAYACAK?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN