Canlı bomba kimliği taşıyan şahıs Hatay'da yakalandı

Canlı bomba kimliği taşıyan şahıs Hatay'da yakalandı

Cilvegözü Hudut Kapısı üzerinden Türkiye'ye giren ve "canlı bomba eyleminde kullanılabilecek nüfus cüzdanı taşıdığı" bilgisi olan S.Ç. isimli şahıs yakalandı. Adliyeye gönderilen S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suriye'den Türkiye'ye giriş yapan ve "canlı bomba eyleminde kullanılabilecek nüfus cüzdanı taşıdığı" bilgisiyle aranan şüpheli tutuklandı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Cilvegözü Kara Hudut Kapısı üzerinden Türkiye'ye giriş yapan Türk vatandaşı E.E, Z.S.E. ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca kayıp şahıs olarak aranan ve 'canlı bomba eyleminde kullanılabilecek nüfus cüzdanı taşıdığı' bilgisi bulunan S.Ç. gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen ve "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan adliyeye sevk edilen S.Ç. tutuklanarak Yayladağı Cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden E.E. ile Z.S.E yurt dışı yasağı konularak adli kontrolle serbest bırakıldı.

HATAY/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN