Çarpıp ölüme terk etti! 650 metre sürüklemiş

Denizli'de, sokakta ölü bulunan motokuryenin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Motokuryenin aracın altında 650 metre sürüklendiği belirlendi.

Denizli’de, geçtiğimiz gece kaza yaptığı alandan 1 saat sonra yaklaşık 1 kilometre ileride bulunan motokurye ara sokakta ölü bulundu. Motokuryeye ile kaza yaptığı düşünülen araç ise olaydan yaklaşık 13 saat sonra Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından bulundu.

aw255261-07.jpg

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Kazaya karışan ve motokuryenin hayatına kaybetmesine neden olduğu düşünülen O.K., avukatı ile birlikte Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

aw255261-01.jpg

METRELERCE SÜRÜKLEDİ VE KAÇTI

Olayın ardından güvenlik kameralarına yansıyan sürücünün, kazanın ardından olay yerinde hiç beklemeden kaçtığı öğrenildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde O.K.'nin motokurye Enes Dailli’yi aracının altına alarak yaklaşık 650 metre seyir ettiği ortaya çıktı.

aw255261-02.jpg

Korkuyla olay yerinde kaçmak isteyen O.K.’nin aracı, ara sokağa geldiği sırada kasis nedeniyle Dailli’nin cansız bedeni araçtan kurtularak yol ortasında kaldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN