ÇAYKUR'dan 'hileli kura' tartışmasına açıklama: Konunun muhatabı İŞKUR

ÇAYKUR işe alımında gerçekleşen 'hileli kura' tartışmalarına dair açıklama yapan ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, İŞKUR'u işaret ederek, ''Konunun muhatabı İŞKUR, çekilişleri de onlar organize ediyor'' dedi.

ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, ÇAYKUR'un işe alım için 12 Nisan’da gerçekleştirdiği ve 'hileli kura' tartışmalarına yol açtığı görüntülere ilişkin açıklamada bulundu. Çekiliş yönteminin noter aracılığıyla İŞKUR tarafından belirlendiğine dikkat çeken Hatinoğlu, “Bu kura ile işe alım işleminin ÇAYKUR ile bir alakası yoktur. Biz bu alımları İŞKUR aracılığıyla yapıyoruz” dedi.

'KONUNUN MUHATTABI BİZ DEĞİLİZ İŞKUR'

Odatv’ye konuşan Hatinoğlu, “Konunun muhatabı biz değiliz. İŞKUR bu çekiliş yöntemini noter aracılığıyla yaptığını belirtti. İŞKUR’un yaptığı bu işe alım organizasyonu canlı da yayınlıyoruz. Biz de konuyu İŞKUR’un görevlendirdiği notere sorduk. Bize, birbirine yapışık iki numara geldiği için birbirinden ayırıp yeniden çektiğini söyledi." ifadesini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, ÇAYKUR'un işe alım için 12 Nisan'da gerçekleştirdiği kurayı paylaşarak, "AKP listesinde ismi olanlar kabul, yoksa olmadı bir daha! Rezillik!" diye yazdı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN