Cem Davran'ın paylaşımı gözyaşlarına boğdu: Beni hatırlamasa da şarkıları hatırlıyor

Ünlü oyuncu Cem Davran'ın bayram paylaşımı herkesi duygulandı. 90 yaşındaki annesi ile şarkı söylediği bir videoyu sosyal medyadan paylaşan Davran 'Sevdiği şarkılarla, geçen doksan yıla yakın bir masalı hatırlatmaya çalışırsın. Bebeğiydin bir zamanlar, bebeğin olur gün gelir. Beni hatırlamasa da şarkıları hatırlıyor, ben onun her saniyesini, kokusunu hatırlıyorum' sözleri yürekleri yaktı.

Ünlü oyuncu Cem Davran, sosyal medya hesabından paylaştığı bayram mesajıyla herkesi duygulandırdı. Kurban Bayramı'nda annesini ziyaret eden Davran, 90 yaşındaki annesi ile birlikte şarkı söylediği videoyu Instagram hesabından paylaştı.

Annesine duyduğu sevgiyi, bayramla birleştiren Davran'ın sözleri yürekleri yaktı.

"ANNELİK NE MUAZZAM BİR MUCİZE..."

Davran, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sevdiği şarkılarla, geçen doksan yıla yakın bir masalı hatırlatmaya çalışırsın. Bebeğiydin bir zamanlar, bebeğin olur gün gelir. Annelik ne muazzam bir mucize.

Beni hatırlamasa da şarkıları hatırlıyor, ben onun her saniyesini, kokusunu hatırlıyorum. Hayata yeniden başlamış gibiyiz, bayramları öğrettiği gibi hissediyorum hala.Onu kızdırmayı çok severdim, şimdi de çok seviyorum. Bir kere arkamdan terlik fırlatsa mutluluktan çıldıracağım.

Vazgeçmesin diye gıdısınından huylandırıyorum, hafiften sinirleniyor. Oyun arkadaşımdı benim, şimdi de öyle, hep öyle, sonsuza kadar öyle. Bütün annelerin bayramını kutlar, ellerinden öperim."