Cem Yılmaz Netflix ile barıştı: Senin de işin zor

Cem Yılmaz Netflix ile barıştı: Senin de işin zor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, birkaç gün önce filminin duyurusunu yapmadığı için tepki gösterdiği Netflix ile barıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netflix'in de aralarında olduğu sosyal medyanın kapatılması açıklamasının ardından paylaşım yapan Yılmaz, "Neyse hadi tamam barıştık, senin de işin zor" dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, birkaç gün önce filminin Netflix'te yayınladığını duyurmadığı gerekçesiyle tepki gösterdiği Netflix'i affederek, "Neyse hadi tamam barıştık, senin de işin zor" dedi.

Netflix'le arası 'limoni' olan Cem Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz? Bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını kontrol edilmesini istiyoruz" sözlerinin ardından yeni bir paylaşımda bulundu.

Birkaç gün önce Karakomik Filmler'in duyurusunu paylaşmayan Netflix'e tepki gösteren Yılmaz, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Neyse hadi tamam barıştık, senin de işin zor" diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN